donderdag 2 mei 2013

De leukste anime series!

Heyhey!
Zoals je kon lezen kan je hier ook leuke anime serie's vinden.
Ik heb een paar leuke voor zowel jongens (maybe je kleine broertje) en voor meisjes!
Have fun!
Mis je een tv serie?
Zet het in de reacties!

Progamma 1:
Tokyo mew mew
Dit progamma gaat over zoey (In de engelse versie),die stiekem verliefd is op Mark (In de engelse versie).
Als Zoey eindelijk een date heeft met mark,gebeuren er raare dingen...
Aflevering 2 (aflevering 1 legt het verhaal niet goed uit):
http://www.youtube.com/watch?v=TDDaC1_PgYg

Pokémon:
Je zou het niet denken,maar pokémon is in manga getekend!
Helaas kan ik geen filmpje vinden die duidelijk genoeg is : (

Dus zet in de reacties wat je nog mist!

voor meer anime, en de nieuwste series ga naar: www.gogoanime.com
daar kun je alle maar dan ook echt alle anime series vinden!

4 opmerkingen:

  1. hi dit zijn nog een paar anime series:
    kaichou wa maid-sama gaat over een meisje (misaki ayuzawa) zij is klassenvertegenwoordiger maar ze heeft een geheim waar niemand uit de school van mag weten. ze werkt in het maid latte café. als de populairste jongen van de school (usui takumi) toch achter het geheim van misaki komt gebeuren er heel veel dingen wat er gebeurt is moeilijk uit te leggen kijk maar gewoon die serie op Gogoanime

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nog een anime serie:
    special a class gaat over een meisje (hikari hanazono) die in een gevorderde groep zit op school (special a) met 6 andere waaronder een jongen uit haar jeugd (kei takishima) die altijd in alles beter was dan zij.
    als hikari op nmr 2 stond stond kei op nmr 1.
    er gebeurt veel met haar vrienden en ook tussen hikari en kei maar wat er allemaal gebeurt is weer moeilijk uit te leggen dus je moet ook kijken op Gogoanime.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nog een anime serie:
    little busters gaat over een groep vrienden (Riki Naoe - Rin Natsume - Kyousuke Natsume - Masato Inohara en Kengo miyazawa) zij zitten met zijn allen op school maar Kyousuke die studeert 1 jaar eerder af dan de rest dus zullen zij zonder hem verder moeten gaan op school. hierom richten ze een honkbal club op zodat ze er een leuk laatste jaar van maken. natuurlijk zitten in een honkbal club meer dan 5 teamleden en als Riki die 1 voor 1 vind bouwen zij ( Komari Kamikita - Haruka Saigusa - Kudryavka Naoumi - Yuiko Kurugaya en Mio Nishizono)met zijn allen ook weer een vriendschap op. een anime met veel verdriet vrolijkheid en depressie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nog een anime serie:
    in kimi ni todoke gaat het over een meisje (Sawako Kuronuma) die op school aangezien word als het enge meisje Sadako uit de horor film the ring. Hoe vriendelijk ze ook doet tegen iedereen niemand mag haar. totdat ze 2 populaire meisjes ontmoet (Ayane Yano en Chizuru Yoshida) waarmee ze vriendinnen word en uiteindelijk word ze verliefd op de populairste jongen van de school (Shota Kazehaya) en ook nog bevriend raakt met zijn beste vriend (Ryu Sanada) door hun word Sawako ineens heel populair op school maar dan begind Sawako te twijfelen omdat haar rivaal (Ume Kurumizawa) roddels gaat versprijden over haar vrienden en denkt dat het haar schuld is dat door haar hun populariteit daalt.
    een anime serie met liefde verwarring en een vleugje verdriet)

    BeantwoordenVerwijderen